Onze planning voor 2019 vind u onder Pups-planning

    

Pup naar baasje


Pups die bij ons worden geboren krijgen naast heel veel rust, liefde en verzorging ook al een begin van opvoeding. Ook doen wij ons best om de pups zo goed mogelijk te socialiseren.


Vanaf de 4de week (ongeveer) beginnen zij met naar buiten gaan. Eerst veilig in onze tuin en dan opbouwend steeds een stukje verder. Uiteraard gaan zij ook op dierenarts bezoek, maar naarmate ze ouder worden gaan ze ook mee in de auto naar school, winkels enz. om ze te laten wennen aan alledaagse dingen. Omdat alle pups gezellig bij ons in de huiskamer verblijven, wennen ze aan alles wat er om hun heen gebeurd.


Het resultaat is dan ook blije, vrije en zelfverzekerde pups. O zo belangrijk voor een opgroeiende puppy!

De basis voor een goed gesocialiseerde hond kun je maar 1 keer leggen en daar doen wij dan ook ons uiterste best voor.


Natuurlijk maken wij ook al een start met zindelijkheidstraining (eerst op de puppypad en dan buiten) en leren we de pups aan de riem te lopen.


Potentiele pupkopers zijn vanaf de 3de - 4de week welkom om onze pups te komen bewonderen. Ook maken wij veel foto's/videos om de ontwikkeling van onze pups te kunnen volgen. Pupkopers worden op de hoogte gehouden van elk detail zodat ze niets hoeven te missen. Welke pup het beste bij u past wordt in overleg met u besloten. Wij behouden echter altijd zelf het recht van eerste keus reu/teef.  Uiteraard bent u ook altijd welkom om "uw" pup meerdere malen te komen bewonderen.


Onze pups verlaten ons huis altijd in overleg met de nieuwe eigenaar maar nooit voor de leeftijd van 10 weken en soms iets later. Dit is mede afhankelijk van gewicht en het feit dat wij alleen pups laten gaan als ze minimaal 2 entingen hebben gehad.


Onze pups krijgen altijd mee:

* Wettelijke garantie
* F.C.I. stamboom
* Koopcontract
* Gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts
* DNA profiel
* Nederlands paspoort
* Zijn gechipt door de Raad van Beheer
* volledig ingeent en ontwormd volgens schema (6-9-12 weken, het kan dus dat de laatste enting bij het nieuwe baasje plaatsvindt)
* puppy pakket met o.a. voer, nestknuffel en eigen slaapzak
* levenslang onze hulp bij vragen en/of problemen


Wij houden graag contact met onze pupkopers!