Onze planning voor 2019 vind u onder Pups-planning

    

Onze Boeddha, geboren uit ons sterretje Ava. Een kleine blauwe duivel die denkt dat hij de hele wereld aankan en nergens bang voor is. En echte macho, heel erg aanhankelijk naar de baas en altijd verliefd op alle teefjes. Na het plotselinge overlijden van Ava hebben wij besloten om niet met Boeddha te fokken. Hij is zo speciaal voor ons dat we hem exclusief willen houden alleen voor ons.

Naam: Dutch Angels Special Blue STAMBOOM
geb: 02-02-2015
V: Chiwows Royal Flush
M: Ava


Onze lieverd Atilla uit Rio en Julia (2e nestje) en grote broer van ons teefje Aura. Knappe, ondeugende kerel die lekker zijn eigen gang gaat. Gaat graag op onderzoek uit en weet heel goed wat hij wel en niet wil. Atilla heeft samen met onze Ayla in maart 2018 zijn eerste pups verwekt. Op 16 juli werd hij voor de 2e keer vader van 4 gezonde pups (zie Geboren).

Naam: Dutch Angels Coming In First   STAMBOOM
geb: 01-01-2017
V: Lyalkin Prestige Orion di Shokolayn
M: Norcros You Were Here
PL: 0/0
Gebit: 6x6 schaar
Gewicht: 2.8 kilo
DNA: aanwezig


Onze handsome Phantom. Een zeer lief en aanhankelijk mannetje welke wij uit Tsjechie hebben geimporteerd. Deze kerel doet het super op show, hij is intussen Nederlands Jeugdkampioen en heeft ook al zijn benodigde punten voor de volwassen titel Nederlands Kampioen. 

Naam: NLJCH Zero Excuse Happy Gang STAMBOOM
geb: 14-08-2017
V: Nobbi Neil Anthony
M: Nobbi Neil Yafi Strong Reyvel
PL: 0/0
Gebit: 6x6 schaargebit 
Gewicht: 2.7 kilo
DNA: aanwezig